Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

На Баштанщині тривають перевірки щодо дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання

02/12/2021

02 грудня робочою групою у складі представника Баштанської райдержадміністрації та спеціалістів з Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, органів місцевого самоврядування і національної поліції здійснили перевірку щодо дотримання карантинних вимог закладами на території с. Суходілля та с. Володимирівка Володимирівської сільської територіальної громади, смт Березнегувате та с. Новоочаків Березнегуватської селищної територіальної громади та міста Баштанка.

Всього обстежено 18 суб’єктів господарювання, із них: 15 продовольчих закладів торгівлі, 2 непродовольчих закладів торгівлі та 1 кав’ярня.

Представники робочої групи звертали увагу на наявність сертифікатів про вакцинацію та ПЛР-тести у керівників та працівників обстежених закладів. В закладах перевірялося наявність в працівників та покупців масок, засобів дезінфекції, наявність журналів обліку температури працівників та журналів ведення вологого прибирання тощо.

За результатами перевірки порушень не виявлено.

Також представниками робочої групи проводилася роз’яснювальна робота стосовно карантинних обмежень під час перебування в «червоній» зоні та наголошували на важливості вакцинації.

Перевірки триватимуть постійно!

Всі новини →