Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні військовослужбовці, захисники України!

06/12/2021

Шановні військовослужбовці, захисники України!

Приміть щирі вітання з професійним святом - Днем Збройних Сил України.

День Збройних сил України – це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Люди в погонах завжди вважалися елітою нашої держави.

Хочу висловити вдячність всім, хто сьогодні несе службу в лавах збройних сил, вдень і вночі охороняючи спокій мирних громадян. Вірю, що українські військовослужбовці й надалі будуть виступати надійним гарантом суверенітету та цілісності нашої держави.

Щиро дякую всім захисникам Баштанського району, які служили і сьогодні несуть службу в Збройних Силах, захищають нашу землю від ворогів в зоні ООС. У цей день ми також схиляємо голови перед пам'яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

Бажаю всім військовослужбовцям і їх родинам міцного здоров'я, щастя, добробуту та нових звершень у благородній справі служіння Вітчизні.

З повагою, голова районної ради                 Наталія ОЛІЙНИК

депутатський корпус та

виконавчий апарат районної ради

 

Всі новини →