Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники, депутати, керівники місцевих, селищних рад та ветерани органів місцевого самоврядування!

07/12/2021

Шановні працівники, депутати, керівники місцевих, селищних рад 

та ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята - Дня місцевого самоврядування. Цей день стоїть в ряду дат пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого району.

Хочеться подякувати за важку, і зовні непомітну працю та побажати міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра. Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

Пам'ятаймо, що нашими спільними зусиллями твориться неповторний образ Баштанського району, зберігається наша героїчна історія та закладається майбутнє.

Зі святом!

З повагою, голова Баштанської районної ради                                      Наталія ОЛІЙНИК

Всі новини →