Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

03 грудня 2021 року у Баштанській районній філії Миколаївського ОЦЗ, в рамках Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями, що відзначається в усьому світі, відбувся захід для осіб з інвалідністю

06/12/2021

03 грудня 2021 року у Баштанській районній філії Миколаївського ОЦЗ,  в рамках Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями, що відзначається в усьому світі,  відбувся захід для осіб з інвалідністю.  У ньому взяли участь клієнти філії та її соціальні партнери. Захід відбувся через засоби відозв’язку.

Під час заходу фахівець філії, Абросімова Євгенія,  розповіла присутнім про  особливості працевлаштування осіб з інвалідністю, а саме, деякі аспекти проходження співбесіди, як ефективно презентувати себе незважаючи на фізичні вади та обмеження. Надала інформацію щодо інтернет ресурсів, де люди з інвалідністю можуть отримати вичерпну інформацію з питань законодавства, контактні дані центрів реабілітації осіб з інвалідністю, організацій що підтримують дану категорію осіб, побудови кар’єри  та ін.

Головний інспектор Баштанського відділення Управління Держпраці в Миколаївської області Куруч Дмитро проінформував присутніх про їхні права, які закріпленні в статті 43 Конституції України, у якій, зокрема, визначено, що “кожен має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується”. Будь-яка людина, що має будь-яку групу інвалідності, має право на працю. Розповів про особливості укладання трудових відносин осіб з інвалідністю.

У цей день,  колектив Баштанської районної філії Миколаївського ОЦЗ бажає всім людям з обмеженими можливостями міцного здоров’я, успішних стартів, легких доріг, високих цілей, великих досягнень, бездоганного смаку до життя і безмежного щастя душі!

 

Всі новини →