Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

07/12/2021

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

 Сьогодні місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, дієвим інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань.

Повноваження влади на місцях тільки зростатимуть, тому дуже важливим є ваше розуміння того, що разом із тим суттєво збільшуватиметься й рівень вашої відповідальності – в першу чергу перед людьми, які вас обрали.

В цей урочистий день від усього серця бажаю усім вам, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх потреби та інтереси,  нових успіхів та здобутків на ниві служіння людям, справжнього відчуття задоволення від тієї справи, яку ви робите гідно та професійно.

Хай і надалі ваш високий професіоналізм, вірність і відданість справі сприяють зміцненню української державності та зростанню добробуту громадян, адже всі ми разом несемо відповідальність перед народом України за зміст і результати своєї діяльності. 

Тож бажаю усім міцного здоров’я, достатку та злагоди. Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку району.

 

 

З повагою,

голова Баштанської райдержадміністрації Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →