Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

На Баштанщині тривають перевірки щодо дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання

08/12/2021

Сьогодні, 08 грудня, чотирма робочими групами, до складу яких входять представники Баштанської райдержадміністрації та спеціалісти з Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, органів місцевого самоврядування і національної поліції здійснили перевірку щодо дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання.

Так, на території м. Снігурівка перевірено 5 суб’єктів господарювання, із них: 3 продовольчі заклади торгівлі і 2 непродовольчі. В ході перевірки за виявленим порушенням складено 1 протокол.

В смт Казанка перевірено 5 суб’єктів господарювання: 2 продовольчих закладів торгівлі, 2 непродовольчих закладів торгівлі і заклад громадського харчування. В закладах дотримані карантинні вимоги, порушень не виявлено.

Також перевірено 8 закладів продовольчої торгівлі в селах Пришиб і Висунськ Березнегуватської селищної територіальної громади. Порушень не виявлено.

У с. Плющівка Баштанської міської територіальної громади перевірено 4 суб’єкти господарювання: 3 заклади продовольчої торгівлі і заклад загальної середньої освіти. В ході перевірки порушень в закладах не виявлено.

Слід зазначити що, представники робочих груп звертали увагу на наявність сертифікатів про вакцинацію та ПЛР-тести у керівників та працівників обстежених закладів. Окрім цого, в закладах перевірялося наявність в працівників та покупців масок, засобів дезінфекції, наявність журналів обліку температури працівників та журналів ведення вологого прибирання тощо.

Цього дня представниками робочих груп також проводилася роз’яснювальна робота стосовно карантинних обмежень під час перебування в «червоній» зоні та наголошували на важливості вакцинації.

Перевірки триватимуть постійно!

Всі новини →