Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Скажемо насиллю ні!

10/12/2021

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», що триває з 25 листопада по 10 грудня 2021 року, сьогодні для шукачів роботи Баштанської районної філії Миколаївського ОЦЗ був проведений просвітницький захід присвячений темі домашнього насильства. Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав людини.

Захід відбувався через засоби відозв’язку, за участю соціальних партнерів: Баштанського відділення Бюро правової допомоги та Управління Держпраці Миколаївської області.

Під час заходу учасники отримали інформацію щодо визначення та  форм домашнього насильства, причинами виникнення проблеми та шляхами її вирішення,  масштабами проблеми в Україні. Завдяки  соціальним партнерам клієнти філії отримали рекомендації щодо дій у разі потрапляння у ситуацію домашнього насильства або намагань його зупинити ставши свідком таких випадків. 

Клієнти філії отримали контакти гарячої лінії з протидії домашньому та іншим видам насильства, пам’ятку щодо дій у разі небезпеки, зокрема у період карантину. 

Всі новини →