Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській атомній електростанції!

14/12/2021

Дозвольте висловити вам велику вдячність та засвідчити свою шану за ваш героїзм та самовідданість. Адже ціною власного життя та здоров’я без вагань та роздумів, ви ліквідовували наслідки аварії на Чорнобильській АЕС. Усвідомлюючи всю складність ситуації, ви нехтуючи власною безпекою, ступили назустріч неприборкуваному смертоносному лиху, щоб зберегти життя мільйонів людей не лише у нашій державі, а й на всій планеті.

Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття на планеті, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах. На жаль, більшості їх вже немає з нами. Проте подвиг їх живе у пам’яті наших громадян.

Низький уклін вам за вашу мужність, за ваш подвиг. Нехай Господь пошле вам здоров’я, сили, нехай у ваших родинах панує мир та злагода. Успіхів вам у всіх ваших справах. А загиблим  та померлим від ран та хвороб – вічна пам’ять!

 

З повагою,

голова райдержадміністрації  Владислав ДМИТРІВ

 

Всі новини →