Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

14 грудня голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів спільно з головою Баштанської міської ради Олександром Береговим вшанували пам’ять ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14/12/2021

14 грудня голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів спільно з головою Баштанської міської ради Олександром Береговим вшанували пам’ять  ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Саме 14 грудня офіційно повідомлено про завершення будівництва саркофага над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком ЧАЕС. Цей день пам’яті давно став скорботним нагадуванням всьому людству про важку перемогу над вогнем, яких охопив реактор атомної.

«Сьогодні, у День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, ми низько схиляємо голови перед тими, хто віддав життя зупиняючи «ядерний смерч». Висловлюю слова щирої подяки усім ліквідаторам. Зичу вам міцного здоров’я та довголіття, миру та злагоди вашим родинам. Впевнений, що жодне покоління не забуде про подвиг, який Ви здійснили», - наголосив Владислав Дмитрів.

Присутніми покладено квіти до пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи та вшановано пам’ять загиблих ліквідаторів хвилиною тиші.

Всі новини →