Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники суду!

15/12/2021

Прийміть вітання з нагоди вашого професійного свята - Дня працівників суду України!

Саме суди, як єдиний орган, наділений функцією здійснювати правосуддя, покликані сприяти приведенню національного законодавства до європейських норм і стандартів, гарантувати реалізацію, захист та відновлення порушених прав, забезпечувати надійний захист громадян від беззаконня.

Дорогі працівники судових установ! Дякую всім тим, хто обрав одну з найскладніших юридичних професій та відповідально ставиться до роботи, хто кожен день свого життя присвячує захисту прав і свобод людини та держави в цілому.

Нехай постійними супутниками вашої праці будуть професійні успіхи, повага суспільства, витримка та вагомі досягнення у забезпеченні нових якостей судочинства!

Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, сімейного добробуту, миру та злагоди. Нехай удача та професійні успіхи завжди супроводжують вас по життю!

 

З повагою,

голова райдержадміністрації  Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →