Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Проведено засідання «круглого столу»

16/12/2021

15 грудня у приміщенні бібліотеки  відбулося засідання «круглого столу» з питання «Попередження злочинів торгівлі людьми. Виявлення осіб постраждалих від торгівлі людьми та  забезпечення  надання їм допомоги для успішної реабілітації і інтеграції в суспільстві», яке очолив голова райдержадміністрації Владислав Дмитрієв.

В засіданні взяли участь начальник відділу по роботі з сім’єю  департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації  Зоя Дмитрієва, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Казаріна, голова громадської організації «Любисток» Маргарита Пархоменко  та керівники структурних підрозділів  райдержадміністрації, правоохоронних органів та вторинної правової допомоги.

Під час засідання голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів, начальник управління Ніна Якимчук та голова громадської організації «Любисток» Маргарита Пархоменко розповіли про важливість формування соціальної політики у сфері протидії торгівлі людьми, масштаби торгівлі людьми у світі, Україні, Миколаївській області та в Баштанському районі.

Начальник відділу по роботі з сімєю  департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Зоя Дмитрієва повідомила присутніх про порядок встановлення статусу особи, постраждалої від торгівлі людьми та організації заходів з надання допомоги постраждалим від цього злочину.

Присутні обговорили можливість активізації заходів у сфері запобігання торгівлі людьми та виробили механізм  надання допомоги особам, постраждалим від торгівлі людьми.

По завершенню засідання були надані відповідні рекомендації та доручення.

Всі новини →