Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

На Баштанщині тривають перевірки щодо дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання

16/12/2021

   16 грудня робочою двома робочими групами у складі представників Баштанської райдержадміністрації та спеціалістів з Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, органів місцевого самоврядування і національної поліції здійснили перевірку щодо дотримання карантинних вимог закладами на території м. Новий Буг та м. Снігурівка.

Всього обстежено 12 суб’єктів господарювання, із них: 3 продовольчих закладів торгівлі, 7 непродовольчих закладів торгівлі, ринок та гімназія.

Під час перевірки представники робочої групи окрім наявності в працівників та покупців масок, засобів дезінфекції, наявність журналів обліку температури працівників та журналів ведення вологого прибирання тощо звертали увагу на наявність сертифікатів про вакцинацію та ПЛР-тести.

За результатами перевірки складено 2 протоколи.

Також представниками робочої групи проводилася роз’яснювальна робота стосовно карантинних обмежень під час перебування в «червоній» зоні та наголошували на важливості вакцинації.

Перевірки триватимуть постійно!

Всі новини →