Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Обговорення питання щодо працевлаштування клієнтів пробації

17/12/2021

17 грудня на базі Березнегуватської районної  філії Миколаївського обласного центру зайнятості відбулася робоча зустріч між начальником Баштанського районного сектору № 4 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Тетяною Дідик та начальником районної філії центру зайнятості, Світланою Горбуновою.

Під час зустрічі були обговорені питання працевлаштування безробітних осіб, засуджених до покарань не пов’язаних із позбавленням волі та умови реєстрації безробітних відповідно до Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, затвердженою постановою КМУ від 19.09.2018 р. № 792. Особливу увагу було звернено на вчасність обміну інформації між службами стосовно осіб, які будуть звільнятись з місць обмеження волі або позбавлення волі щодо здійснення відносно них заходів з підготовки до звільнення.

По завершенню зустрічі Світлана Володимирівна надала буклети інформаційного характеру з QR-кодом для швидкого переходу на сторінку Миколаївського обласного центру зайнятості у мережі Facebook, та QR-код з посиланням на головний  веб-сайт Державної служби зайнятості  https://www.dcz.gov.ua де його відвідувачі можуть:

- переглядати корисну інформацію щодо повного спектру послуг служби зайнятості;

- пройти профорієнтаційне тестування для визначення своїх здібностей до того чи іншого виду професійної діяльності;

- використовувати «Електронний кабінет безробітного», який надає можливість зареєстрованому безробітному створити власне резюме, здійснити підбір роботи, ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість,дізнатись про можливість професійного навчання,отримати інформацію щодо нарахування та виплат допомоги по безробіттю та інше.

За результатами зустрічі були визначені пріоритетні напрямки роботи на найближчий час, які потребують особливої уваги та поглибленого вивчення.

 

 

Баштанський районний сектор №4 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області

Всі новини →