Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Напередодні Дня Святого Миколая голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів привітав з наступаючими святами дітей, які перебувають на стаціонарному лікуванні в КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня»

18/12/2021

День Святого Миколая – один з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому. У цей день прийнято не тільки дарувати презенти, а й вітати один одного теплими словами.

  Напередодні Дня Святого Миколая голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів разом з першим заступником голови райдержадміністрації Наталією Казаріною, заступником голови райдержадміністрації Андрієм Дяченко привітав з наступаючими святами дітей, які перебувають на стаціонарному лікуванні в КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня», побажав здоров’я, добра, радості, здійснення найзаповітніших мрій та вручив солодощі.

Всі новини →