Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

На Баштанщині тривають перевірки щодо дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання

21/12/2021

         Сьогодні, 21 грудня,  робочою групою у складі представника Баштанської райдержадміністрації та спеціалістів з Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, органів місцевого самоврядування і національної поліції здійснили перевірку щодо дотримання карантинних вимог закладами на території міста Снігурівка.

         Всього обстежено 9 суб’єктів господарювання, із них: 5 закладів продовольчої і 4 заклади непродовольчої торгівлі. Під час перевірки порушень не виявлено.

         Цього дня робочою групою також здійснено перевірку закладів продовольчої торгівлі, які знаходяться на території м. Баштанка. Обстежено 4 суб’єктів господарювання: 2 продовольчих закладів торгівлі, непродовольчий заклад торгівлі і ринок. Під час перевірки за виявленими порушеннями складено 1 протокол.   

         Окрім цього, в м. Новий Буг перевірено 5 суб’єктів господарювання: 2 заклади продовольчої торгівлі та 3 заклади непродовольчої торгівлі. Згідно виявлених порушень складено 2 протоколи.

         В закладах перевірялися, відповідно до встановлених постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року щодо встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, додержання вимог щодо проведення дезінфекційних, профілактичних та протиепідемічних заходів. Також представники робочої групи звертали увагу на наявність сертифікатів про вакцинацію та ПЛР-тести у керівників та працівників обстежених закладів.

         Окрім цього, представниками робочої групи проводилася роз’яснювальна робота стосовно карантинних обмежень під час перебування в «червоній» зоні та наголошували на важливості вакцинації.

         Перевірки триватимуть постійно!

 

Всі новини →