Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Робота з неповнолітніми суб'єктами пробації, які перебувають у конфлікті з законом

22/12/2021

 У рамках соціально-виховної роботи з неповнолітніми суб'єктами пробації  Баштанський районний сектор №3 філії Державної установи "Центр пробації" в Миколаївській області здійснює заходи спільно зі службою у справах дітей виконавчого комітету Казанківської селищної ради.

Проведення виховної та соціальної роботи з неповнолітніми здійснюється з метою перевиховання і профілактики вчинення ними рецидивних злочинів та правопорушень, агресивної поведінки, мотиваціъ позитивних змін особистості та поліпшення соціальних стосунків.

Більшість причин в скоєнні неповнолітніми правопорушень, є проблеми в сім’ї. Діти не завжди усвідомлюють скоєне. Тому з такою дитиною потрібно передусім спілкуватись і допомагати їй, дитина повинна зрозуміти причину, яка підштовхнула її до вчинення злочину.

Щоб реалізувати дану мету, працівники сектору ініціювали та провели, спільно з начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Казанківської селищної ради Валентиною Риженко 16 грудня 2021 року зустріч з неповнолітнім суб’єктом пробації.   

Такі зустрічі сприяють органу пробації  у проведенні соціально-виховної роботи із суб’єктами пробації, яка направлена на розв’язання складних життєвих ситуацій. Це, в свою чергу, призведе до зниження криміногенних потреб засудженого, тобто, до його виправлення.

 

 

Всі новини →