Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

На Баштанщині тривають перевірки щодо дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання

22/12/2021

Сьогодні, 22 грудня,  робочою групою у складі представника Баштанської райдержадміністрації та спеціалістів з Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, органів місцевого самоврядування і національної поліції здійснили перевірку щодо дотримання карантинних вимог закладами на території міста Снігурівка та села Кашперо-Миколаївка Привільненської сільської територіальної громади.

 

         Всього обстежено 11 суб’єктів господарювання, із них: заклад загальної середньої освіти, заклад дошкільної освіти, 7 закладів продовольчої торгівлі, заклад непродовольчої торгівлі і ринок. Порушень не виявлено.

 

         В закладах перевірялися додержання вимог щодо проведення дезінфекційних, профілактичних та протиепідемічних заходів. Також представники робочої групи звертали увагу на наявність сертифікатів про вакцинацію та ПЛР-тести у керівників та працівників обстежених закладів.

 

         Довідково, з 23 грудня Миколаївська область виходить із «червоної» зони карантину та встановлюється «жовтий» рівень епідемічної небезпеки, відповідно рішення комісії з ТЕБ та НС, але профілактичні заходи по недопущенню поширення випадків COVID-19 на території Баштанського району будуть продовжуватись.

Всі новини →