Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Сьогодні, 25 грудня, відзначають Католицьке Різдво християни західного обряду

28/12/2021

Сьогодні, 25 грудня, відзначають Католицьке Різдво християни західного обряду за традицією в колі сім'ї та з найближчими, в компанії дорогих людей. У це одне з найбільших релігійних свят люди діляться один з одним світлими емоціями та вітаннями з кращими побажаннями, радують діточок подарунками.

Крізь тисячоліття і покоління світло Різдва зігріває серця людей і вказує шлях любові, довіри, взаємоповаги і правди. Його промені несуть радість в кожну сім'ю, в кожен дім, в кожен куточок нашої землі, тому що в ньому - велич Бога.

Нехай це свято, від якого беруть початок найвищі людські цінності, нагадає нам про заповіді Господні, пробудить любов до ближнього.

Нехай в кожну домівку увійдуть мир і спокій. Із сердечною теплотою бажаю всім міцного здоров'я, добробуту, сімейного тепла, добрих і вірних друзів на життєвому шляху, Божого благословення на нові задуми та звершення!

 

 

З повагою,

голова райдержадміністрації Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →