Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

29 грудня, відбулась відео селекторна нарада з директорами (головними лікарями) ПМСД, які знаходяться на території району

29/12/2021

Сьогодні, 29 грудня, відбулась відео селекторна нарада з директорами (головними лікарями) ПМСД, які знаходяться на території району, яку провела перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Казаріна.  

 Під час наради обговорено нагальні питання, такі як вакцинування населення.

Наталія Леонідівна зазначила, що станом на сьогодні на території району знижуються темпи вакцинації проти корона вірусної хвороби COVID – 19. Ми не повинні послаблювати пильність із-за послаблення карантинних вимог у зв’язку з нещодавнім переходом у «жовту зону».

  Наближаються новорічні та різдвяні свята. Ми щиро бажаємо всім здоров’я, миру та добробуту в новому році, але не забуваймо про дотримання вимог щодо дезінфекційних, профілактичних та протиепідемічних заходів. Окрім цього, вакцинація може вберегти від захворювання та запобігти тяжкому перебігу хвороби. Кожен з нас несе відповідальнсть за своє здоров’я та здоров’я оточуючих. Тому радимо тим, хто ще не вакцинувався звернутися до вашого сімейного лікаря щодо вакцинації.

Всі новини →