Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Баштанська райдержадміністрація зі скорботою повідомляє

12/01/2022

Баштанська райдержадміністрація зі скорботою повідомляє, що 11 січня 2022 року загинув старший солдат Кучеренко Віктор Геннадійович, житель с. Новолазарівка Казанківської селищної об’єднаної територіальної громади, в районі смт Новотошківське, Попаснянського району, Луганської області.

 Кучеренко Віктор Геннадійович, 28.08.1993  р.н., народився в селі Антонівка Новоодеського району Миколаївської області.  Батьки Кучеренко Геннадій Вікторович, мати Кучеренко Надія Григорівна проживають в с. Новолазарівка. Навчався в Новолазарівській ЗОШ, Казанківській гуманітарній гімназії, закінчив Казанківське СПТУ.

За характером спокійний, веселий, добрий, врівноважений, розсудливий. Добросовісний, відповідальний, душа компаній.

Учасник антитерористичної операції в зоні АТО, де отримав звання учасника бойових дій. Будучі патріотом, підписав контракт та служив в лавах Збройних Сил України в 17-й окремій танковій Криворізькій бригаді.

Важко знайти слова втіхи, коли перестає битися серце захисника України. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль від втрати рідної людини… Розділяємо разом з рідними та близькими цей біль, схиляємо голови та підтримуємо Вас у годину скорботи.… Вічна пам’ять та шана нашим Героям.

Всі новини →