Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

«Миколаївська Рив’єра»: Дорожники відновили ще одну ділянку дороги Т-15-07

17/01/2022

 На Миколаївщині невпинно забезпечують комфортний проїзд туристичним напрямком Т-15-07 Миколаїв-Парутине-Очаків-база відпочинку «Чорноморка». Наразі закінчилися роботи в межах Великої Коренихи.

 

Активні роботи з відновлення маршруту розпочалися минулого року за програмою «Велике будівництво». На сьогодні дорожні працівники виконали комплекс робіт на км 6+300 – км 8+300 в районі Великої Коренихи. Зокрема, влаштували нове дорожнє покриття та облаштували супутню інфраструктуру.

 

Також, відповідно до проєкту, між населеними пунктами буде влаштовано велодоріжки й електроосвітлення вздовж веломаршруту.

 

Зазначимо, що популярний туристичний маршрут, який називають «Миколаївською Рив’єрою», починається від міста Миколаєва, проходить через низку сіл Стара Богданівка, Козирка, Парутине, Куцуруб, веде до історичного заповідника «Ольвія», морського порту «Очаків» та до курортної зони «Чорноморка».

 

Всі новини →