Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Забезпечено проїзд дорогами області: Дорожники використали 297 тонн піщано-сольової суміші

18/01/2022

 Для ліквідації зимової слизькості та снігового накату протягом ночі на автошляхах Миколаївської області працювало 34 одиниці спецтехніки, 45 дорожніх працівників та використано 297 тонн піщано-сольової суміші.

 

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Миколаївській області.

 

Станом на 10:00 проїзд усіма дорогами області забезпечено. Наразі негода не вщухає, а у поєднанні снігопаду з сильним вітром подекуди хурделить та замітає. Тому робота снігоочисної техніки триває.

 

Першочергово дорожники посипають спуски та підйоми, круті повороти, пішохідні переходи, мости та шляхопроводи.

 

Зважаючи на мінливість погодних умов та ожеледиці на дорогах, Служба автомобільних доріг у Миколаївській області просить водіїв бути уважними та обережними, пересуваючись автошляхами області, не виконувати ризикованих маневрів та підготувати свої транспортні засоби до зимової експлуатації. 

 

Чітко дотримуватись правил дорожнього руху, зокрема швидкісних режимів, інтервалу та дистанції, що дозволить уникнути ускладнень у русі транспорту та не допустити виникнення дорожньо-транспортних пригод.

 

У разі, якщо вам знадобиться допомога на дорозі, телефонуйте на цілодобову диспетчерську лінію Служби автомобільних доріг у Миколаївській області: (0512)67-51-31, (068)886-88-00.

Всі новини →