Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Напередодні свята, 21 січня, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Казаріна та заступник голови райдержадміністрації Лілія Бондаренко взяли участь в урочистих заходах присвячених Дню Соборності України

21/01/2022

22 січня 1919 року було ухвалено Акт об’єднання Української Народної  Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. День Соборності і Свободи – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності земель, духу, національної  ідеї.

 Тільки коли ми єдині у своїх помислах, цілях і зусиллях, ми можемо мати успіх, бо нас об’єднує спільний національний дух. Ще ніколи День Соборності не був таким величним, вистражданим і заслуженим святом.

Напередодні свята, 21 січня, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Казаріна та заступник голови райдержадміністрації Лілія Бондаренко взяли участь в урочистих заходах присвячених Дню Соборності України.

«Щиро вітаю вас зі святом! Бажаю здоров'я і натхнення, добробуту і злагоди, успіхів у роботі і в усіх починаннях! Нехай любов до рідного краю згуртовує нас задля здійснення високої мети – процвітання нашої Батьківщини», - з такими словами звернулась до присутніх Наталія Казаріна та нагородила Почесною грамотою Баштанської районної державної адміністрації з нагоди відзначення Дня Соборності України директора комунального закладу «Баштанська дитяча музична школа» Олександра Сушицького та начальника відділення призову Баштанського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Миколаївської області Дмитра Лозицького.

 

Всі новини →