Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Щодо участі у відеоселекторній нараді, яку провів міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко

02/02/2022

01 лютого перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Казаріна разом із начальником управління соціально-економічного розвитку території райдержадміністрації Тетяною Калашніковою взяли участь у відеоселекторній нараді щодо вакцинування громадян віком старше 60 років, виплати заробітної плати медичним працівникам та щодо ситуації з поширенням COVID-19 на території України, яку провів міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

 За січень медикам державних та комунальних закладів охорони здоров'я  вже нараховується заробітна плата на рівні не нижче 20 000 гривень для лікарів та 13 500 гривень для медичних сестер.

 Зокрема, в більшості лікарень медики вже отримали нарахування нової базової заробітної плати. Ті ж медзаклади, які ще не здійснили нарахування, мають зробити це найближчими днями.

Зараз МОЗ збирає оперативну інформацію з кожного регіону, аби сформувати перелік медичних закладів, які не спроможні власним бюджетом забезпечити виплату гідної заробітної плати медикам. Такі заклади отримають дофінансування за окремим пакетом від Національної служби здоров'я. Пакет дофінансування видаватиметься терміном на 6 місяців.

Всі новини →