Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Баштанська райдержадміністрація висловлює найщиріші слова співчуття рідним та близьким стосовно смерті ветерана Другої світової війни, полковника у відставці, ветерана праці Мулярова Ростислава Георгійовича

07/02/2022

 Баштанська райдержадміністрація висловлює найщиріші слова співчуття рідним та близьким стосовно смерті ветерана Другої світової війни, полковника у відставці, ветерана праці Мулярова Ростислава Георгійовича, який пішов з життя 6 лютого 2022 року. Сумна звістка болем відгукнулася в серці кожного, хто його знав.

Своє життя Ростислав  Георгійович прожив чесно й достойно. Завжди був прикладом мужньої, справедливої та хорошої людини. Нехай добрий, світлий спомин назавжди залишиться у серцях рідних, усіх, хто його знав, любив та шанував.

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!

 Поділяємо біль та горе рідних!

 Вічна і світла пам’ять!

 

Зі скорботою,

голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів

 

Всі новини →