Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Кращі агропрактики для мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств

07/02/2022

 Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України в рамках реалізації проєкту «Кращі агропрактики для мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств» продовжує серію неформальних онлайн зустрічей (мітапів) з кращих практик в аквакультурі.

Доводимо до вашого відома, що 08 лютого 2022 року о 10.00 годині відбудеться черговий онлайн мітап (ZOOM-платформа) за темою: «Кращі агропрактики в аквакультурі».

В заході братимуть участь:

Юрій Яременко - рибовод із Київщини. Керуючий партнер групи компаній «Бестер». Займається вирощуванням осетрових видів риб та виробництвом чорної ікри. Розповість про багаторічний та непростий шлях становлення підприємства, про гальмування розвитку такої справи через свавілля чиновників, з якими доводиться боротися. Розкриє секрети власних напрацювань та дієвих, відпрацьованих практик, в тому числі, про повний цикл вирощування гідробіонтів «від ікри до ікри», власне виробництво рибних делікатесів. Поділиться амбітними планами щодо подальшого розвитку та оптимізації власного підприємства.

Володимир Гурман - голова наглядової ради ПрАТ «Компанія «Бастіон». Компанія спеціалізується на переробці свіжої і свіжомороженої риби і морепродуктів. Розповість історію започаткування виробництва, проблеми та труднощі, які виникали в процесі діяльності, та як вирішували непрості задачі. Поділиться секретами власних ноу-хау та дієвих практик. Зокрема, про ефективні методи заморозки продукції та багато іншого. Розповість про плани та власне бачення щодо розвитку аквакультури в Україні.

Проєкт реалізується Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).

Посилання для реєстрації: https://forms.gle/bDhfR1ZPpuB1Rfb6A

Посилання для підключення буде надіслано зареєстрованим учасникам.

Просимо долучитися до мітапу і посприяти в популяризації даного заходу та поінформувати зацікавлені особи для їх участі.

Програма додається.

 

Час

Назва заходу

09:45-10:00

Підключення до ZOOM-платформи

10:00-10:10

Вітальне слово.

Іван Паньків, Президент Національної асоціації сільськогосподарських, дорадчих служб України (НАСДСУ).

Ірина Барзо, керівник проєкту «Кращі агропрактики для ММСП», модератор заходу.

10:10-11:40

Презентація кращих агропрактик в аквакультурі. Запитання-відповіді.

Юрій Яременко, рибовод із Київщини. Керуючий партнер групи компаній «Бестер». - 45 хв.

Володимир Гурман, голова наглядової ради ПрАТ «Компанія «Бастіон» - 45 хв.

11:40-12:00

Підсумки.

 

Всі новини →