Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

08 лютого 2022 року робоча група з питань легалізації найманої праці та заробітної плати Баштанської міської ради здійснила об’їзд суб'єктів господарювання сіл Плющівка, Новогеоргіївка та Костянтинівка

09/02/2022

08 лютого 2022 року робоча група з питань легалізації найманої праці та заробітної плати Баштанської міської ради здійснила об’їзд суб'єктів господарювання сіл Плющівка, Новогеоргіївка та Костянтинівка.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Баштанської районної філії Миколаївського ОЦЗ Олена КРИВЕНКО, головний спеціаліст – інспектор праці Баштанської міської ради Віктор ЛЕХ та начальник Баштанського відділу по податкам і зборам фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкової адміністрації фізичних осіб Світлана БУТУЧЕЛ провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з роботодавцями сіл, які провадять свою діяльність у сфері торгівлі.

Дуже важливо, щоб питання легалізації зайнятості населення знайшла розуміння серед роботодавців і найманих працівників. Інакше – доведеться сплачувати великі штрафи та відповідати перед законом.

Служба зайнятості нагадує роботодавцям: у разі офіційного працевлаштування безробітних осіб на новостворені робочі місця працедавці можуть претендувати на отримання компенсації зі сплати єдиного соціального внеску.

 

 

Всі новини →