Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

До уваги жителів та гостей Баштанської міської територіальної громади!

15/02/2022

  Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь 16 лютого о 9:40 на Площі Єдності (біля приміщення Баштанської міської ради та Баштанської райдержадміністрації) в урочистому піднятті Державного Прапору України та мітингу присвяченому відзначенню Дня єднання.  

Зовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного громадянина відповідальності, впевненості та конкретних дій. Відповідно, 14 лютого 2022 року, з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, Президент України Володимир Зеленський видав Указ, згідно з яким 16 лютого визначене Днем єднання в Україні. Як зазначив Президент у своєму зверненні, «Сьогодні Україну лякають великою війною і вкотре призначають дату воєнного вторгнення. Але наша держава зараз сильна, як ніколи». Володимир Зеленський також зауважив, що це не перша загроза, з якою зіткнувся сильний український народ і вкотре проявив свої найкращі якості — згуртованість і волю до перемоги. «Сьогодні ми чітко розуміємо всі виклики, які стоять перед нами, і що з ними робити. Ми впевнені в собі, але не самовпевнені. Ми розуміємо всі ризики. Ми постійно стежимо за ситуацією, прораховуємо різні сценарії, готуємо достойні відповіді на всі можливі агресивні дії».

 

 

Всі новини →