Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

15/02/2022

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Це день пам’яті про сумнозвісні події війни в Афганістані та інших країнах, вшанування всіх воїнів-інтернаціоналістів.

Подвиги учасників бойових дій — це та велика і велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодними змінами у сучасному мінливому світі. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

Голова Баштанської районної ради Наталія ОЛІЙНИК взяла участь у заході з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Також в заході взяли участь: заступник міського голови О.Васильєв, голова Башатнської районної державної адміністрації В.Дмитрів, заступники голови райдержадміністрації Н.Казаріна, Л.Бондаренко, А.Дяченко, виконавчий апарат Баштанської районної ради, голова міської ради ветеранів Г.Зюзько, воїни-інтеранціоналісти та громадкість.

 

 

 

Всі новини →