Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

На Баштанщині відбулися урочисті заходи до Дня єднання

16/02/2022

14 лютого 2022 року, з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, Президент України Володимир Зеленський видав Указ, згідно з яким 16 лютого визначене Днем єднання в Україні. 

Сьогодні голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів та працівники райдержадміністрації взяли участь  в урочистому піднятті Державного Прапору України та мітингу присвяченому відзначенню Дня єднання на Площі Єдності м. Баштанка.

В умовах інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість дане свято спрямоване згуртувати нас та нагадати, що незважаючи на те, що всі ми різні: за професією, за віком, за статтю тощо, але в одному ми однакові – ми українці і цим ми єдині! І лише разом, спільними зусиллями ми зможемо побудувати державу, яка буде конкурентоспроможною на міжнародній арені.

Право підняття Державного Прапору було надано голові спілки учасників АТО Віктору Чернову та начальнику відділу військового обліку Баштанського райвійськкомату Андрію Табакіну.

         Разом ми сила!

         Разом ми єдині!

 

 

 

Всі новини →