Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

На Баштанщині відбулися урочисті заходи До Дня Героїв Небесної Сотні

18/02/2022

20 лютого в Україні на державному рівні вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013–2014 років. Пам'ятний день встановлено указом Президента України 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні.

Сьогодні, 18 лютого, голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів взяв участь у мітингу та покладанні квітів на Пагорбі Слави напередодні Дня Героїв Небесної Сотні, щоб віддати належну шану учасникам Революції гідності та вшанувати пам’ять полеглих.

У День Героїв Небесної Сотні ми віддаємо шану тим, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього, віддав життя за те, щоб кожен наш новий день був сповнений свободи, надії та світла. Ніхто не забутий, ніщо не забуто!

Слава Україні!

 

Всі новини →