Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні жителі Баштанського району!

20/02/2022

 Указом Президента України 20 лютого в країні встановлено особливий пам’ятний день – «День Героїв Небесної Сотні» на знак вшанування сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Цього дня ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та віддаємо шану такій людській якості, як патріотизм. Ця дата увічнює велику людську, громадянську і національну відвагу та самовідданість, та стала переломною віхою в новітній історії нашої держави.

Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вічність, ставши ангелами – охоронцями на небі. Та герої не вмирають, тому ми завжди будемо пам’ятати про тих, хто віддали своє життя за людську гідність і кращу долю, за перемогу добра над злом, правди над несправедливістю.

 

З повагою,

голова Баштанської райдержадміністрації  Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →