Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановний Владиславе Мирославовичу! Прийміть щирі вітання з ювілейним Днем народження!

21/02/2022

Посада голови райдержадміністрації передбачає високу відповідальність та працездатність, вміння ефективно працювати на користь жителів району, відстоювати свою думку і, водночас, знаходити компроміси. Усіма цими якостями, безумовно, Ви володієте.

Ваш високий професіоналізм, компетентність і почуття відповідальності за доручену справу викликає повагу і добру вдячність у всіх, кому довелося співпрацювати і спілкуватися з Вами.

Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, у службових справах – підтримка однодумців, в серці – добре і сонячно від людської вдячності. Нехай Ваш життєвий і професійний шлях буде наповнений новими злетами та досягненнями, а все зроблене Вами добро повертається сторицею! Міцного Вам здоров’я, широкого життєвого шляху та плідної роботи на благо нашої славної Баштанщини!

Нехай кожен новий день Вашого життя приносить лише добро, доля буде щедрою на успіх, а тепло та підтримка близьких зігрівають Вашу душу! Нехай завжди й у всьому Вас супроводжують удача, супутниками життя будуть непохитна воля та оптимізм.

 Дякуємо за Вашу працю, турботу та відданість. Нехай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки! Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги,   минають негаразди та непорозуміння.

 

З повагою,

колектив Баштанської районної державної адміністрації

Всі новини →