Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні баштанчани!

25/02/2022

 Сьогодні військові Збройних Сил України ціною власного життя та здоров’я героїчно обороняють українську землю у війні з російським агресором.

 У цей час у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП – райвійськкомат) триває формування  загонів територіальної оборони – військові ТрО захищатимуть міста і села від загарбників.

 Вчора, 24 лютого, керівництво Баштанської райдержадміністрації та міської ради провели зустріч з підприємцями, сільгоспвиробниками територіальної громади з проханням надати посильну допомогу щодо забезпечення необхідним військових підрозділів ТрО.

 Щиро вдячні за неоціненну допомогу для військових Баштанської ТрО, котра надійшла і продовжує надходити від: Баштанського сирзаводу, «Зорі Інгулу», підприємців, фермерів, депутатів міської та районної рад – Олександра Воротинцева, Володимира Онищука, Ігоря Хортюка, Вадима Лехмана, родини Ященків, Валентина Головченка, Віталія Когута, Ангеліни Смоли, Віталія Заремби, Мустафи Анварова, родини Сердеги, Миколи Скорого. Колектив Баштанської гімназії вирішив допомогти військовим у приготування їжі і т.д.

 Ми вдячні кожному з вас за підтримку та активну громадську позицію. Ваші вчинки – це прояв справжнього патріотизму та щирої любові до нашої країни!

 Бажаємо вам та вашим близьким міцного здоров’я та добробуту!

 Україна переможе!

 Тел. для довідок з питання надання допомоги військовим ТрО: (096) 580-72-31 (Баштанська РДА), (098) 206-70-23 (Баштанська міська рада).

 

Всі новини →