Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

У наш нелегкий час спротиву України російській агресії, коли населення потребує підтримки та гуманітарної допомоги, є чимало людей, які сприймають чужі проблеми як свої

21/03/2022

У наш нелегкий час спротиву України російській агресії, коли населення потребує підтримки та гуманітарної допомоги, є чимало людей, які сприймають чужі проблеми як свої.

Висловлюю велику вдячність голові наглядової ради АТ «Молочний Альянс» Сергію Вовченку та директору ТВД «Баштанський сирзавод» Михайлу Гадіону за надання гуманітарної допомоги та підтримку найуразливіших верств населення Баштанського району та м.Миколаєва, батальйону територіальної допомоги та РТЦК та СП. Надано більше 15 тонн кисломолочної продукції.

Також сердечну подяку висловлюємо Кухті Івану Васильовичу, який, не шкодуючи свого часу та власного транспорту, доставив гуманітарну допомогу жителям Березнегуватської та Інгульської територіальним громадам та до місту Миколаєва.

Нехай усе те, що роблять ці добрі люди повертається до них сторицею.

 

Начальник районної

військової адміністрації   Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →