Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Баштанська районна військова адміністрація робить все можливе для підтримки жителів нашого району та забезпечення всім необхідним

24/03/2022

24 березня 2022 року виповнюється Місяць Незламності України. Місяць, як ми не тільки стримуємо агресора на нашій Батьківщині, а й проявляємо силу нашого незламного духу, жаги до перемоги та миру на рідній землі.

Баштанська районна військова адміністрація робить все можливе для підтримки жителів нашого району та забезпечення всім необхідним.

Сьогодні за сприяння народного депутата України Ігоря Негулевського передано до Новопавлівського та Новоєгорівського старстинських округів Баштаської територіальної громади продукти харчування, які надалі будуть направлені на населені пукти, які розташовані на території старостинських округів.

Довідково повідомляємо, що для отримання допомоги слід звернутися до старост старостинських округів в яких ви проживаєте.

Всі новини →