Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Гуманітарний багаж для громад Баштанського району: курка заморожена в асортименті

25/03/2022

Станом на сьогодні на території Миколаївської області Баштанський район є одним з найбільш постраждалих від бойових дій та окупації. Чимало докладається зусиль для того, щоб підтримати ЗСУ та цивільне населення громад району, зокрема, це організація та доставка гуманітарного вантажу.

 Так, цими днями  до району доставлено курку заморожену в асортименті за сприяння депутата Миколаївської обласної ради Івана Кухти та начальника Баштанської районної військової адміністраї Владислава Дмитріва. Надана   гуманітарна допомога від ПРАТ "Миронівський хлібопродукт" буде найближчим часом розподілена на територіальні громади району.

 Висловлюємо слова вдячності та поваги від себе та жителів району  генеральному директору ПРАТ "Миронівський хлібопродукт" Юрію Косяку. Це дуже значна та своєчасна допомога нашим громадам та захисникам України.

 Також за допомогу в організації  вантажу хочу подякувати Кирилу Люєву та ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ "РОТАРІ КЛУБ КИЇВ ІНТЕРНЕШЕНАЛ", що доклали чимало зусиль для того, щоб жителі нашого району отримали цю допомогу.

 Дякуємо усім, хто допомагає нам із завантаженням, доставкою та розвантаженням не лише цієї, а й усіх інших гуманітарних допомог на території Баштанщини.

 

 

 

Всі новини →