Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні жителі та внутрішньо переміщені мешканці Баштанського району!

22/04/2022

24 квітня вся Україна буде святкувати велике релігійне свято – Воскресіння Ісуса Христа – Великдень.

У цей складний для нашої держави час, коли російські війська знищують інфраструктуру, наші оселі, постійно обстрілюють та вбивають мирне населення, нагадуємо про важливість дотримання обмежень воєнного стану, правил власної безпеки та вимог комендантської години, яка діє з 21.00 год. до 06.00 год.

Під час зустрічі з представниками релігійних конфесій міста Баштанка, було прийнято спільне рішення про проведення Великоднього богослужіння та освячення пасхальних кошиків у культових закладах після завершення комендантської години, а саме: 24 квітня з 06.30 год. до 09.30 год. ранку.  Нічного богослужіння не буде.

Також інформуємо, що у пасхальну ніч та під час богослужіння особовий склад поліції буде посилено стежити за безпекою та громадським порядком, здійснювати патрулювання вулиць, населених пунктів та автошляхів, аби не допустити правопорушень та оперативно реагувати на будь-які протиправні дії.

З метою попередження великого скупчення людей, безпеки та збереження вашого життя, рекомендуємо вірянам приєднатися дистанційно з молитвою до Великодніх служб завдяки трансляціям на телебаченні та онлайн.

Великдень – це головна подія церковного року для всіх християн. Свято символізує перемогу світла над темрявою та добра над злом. Мир обов’язково прийде на нашу землю, ми повинні зберегти силу духу та мудрість.

Дякуємо нашим захисникам, віримо в Перемогу над ворогом, молимося за мир в Україні.

Україна – сильна та непереможна країна. Все буде Україна.

 

 

Начальник районної

військової адміністрації Владислав ДМИТРІВ

 

Всі новини →