Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Здійснюється передача гуманітарної допомоги до територіальних громад

15/06/2022

 Баштанською районною військовою адміністрацією на виконання розпорядження начальника Миколаївської обласної військової адміністрації від 06.05.2022 №173-р «Про передачу майна», розпорядження начальника Баштанської районної військової адміністрації від 11.05.2022 №100/1-р «Про прийняття-передачу майна» прийнято більше 260 тон і передано гуманітарну допомогу для забезпечення потреб населення територіальних громад, які розташовані на території Баштанського району та Збройних Сил України.

         Гуманітарна допомога включає в себе наступні продукти харчування: сухе молоко, яловичина, яйце куряче, вівсяні пластівці, вироби кондитерські, горох та куряче м’ясо.

         В умовах воєнного стану потреби, які були буденні стають першочерговою необхідністю і ми намагаємось максимально це враховувати задля оперативного вирішення данного питання.

         Висловлюємо щиру подяку всім, хто допомагає в сприянні, доставленні та роздачі гуманітарної допомоги населенню району. Нехай ваша доброта та чуйність повертаються до вас сторицею.

         Разом до перемоги!

 

Всі новини →