Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

До уваги жителів Баштанського району!

17/06/2022

Баштанська районна військова адміністрація повідомляє, що завдяки допомозі Всесвітньої продовольчої програми від ООН та за сприяння ГО “Тарілка”, обласним депутатам Івану КУХТІ та Олександру МОСІНУ 15 червня 2022 року до територіальних громад Баштанського району завезено перші 4200 хлібин для пільгової категорії населення, а саме в Баштанську, Новобузьку, Березнегуватську та Широківську територіальні громади. Загалом до Баштанського району буде доставлятися 32 тисячі хлібин щомісячно. Роздача безкоштовного хлібу в зазначених населених пунктах планується щосереди та щосуботи на постійній основі. Для жителів територіальних громад, що найбільше перебувають під обстрілами, а саме Широківської, Березнегуватської та Баштанської забезпечуються наступні пільгові категорії: ВПО, особи, що перебувають в складних життєвих обставинах, інваліди І та ІІ групи, одиноко проживаючі та багатодітні сім’ї. На території Новобузької громади хлібом забезпечуються внутрішньо переміщенні особи. Просимо громадян зазначених категорій звертатися до відділу соціального захисту населення територіальної громади.

«В цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Працюємо далі та намагаємося робити все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує» - зазначив начальник військової адміністрації Владислав ДМИТРІВ.

 

Всі новини →