Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

До уваги громадян, які втратили паспорт чи потребують його отримання!

17/06/2022

Управління державної міграційної служби у Миколаївській області (далі – управління) на невизначений час припиняє свою діяльність. У зв’язку з цим просимо на офіційному сайті Управління стати до електронної черги: https://cutt.ly/rKrr50L та вибрати найблищий зручний регіон для отримання паспорту.

Паспорт громадянина України для виїзду за кордон та паспорт громадянина України у формі картки також можна оформити у центрах ДП "Документ" (https://cutt.ly/bKroDDo) та Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП), які оформлюють біометричні документи.

Телефони служби технічної підтримки сервісу «Електронна черга»: (097) 470-05-05, (066) 470-05-05, (073) 470-05-05

Зверніть увагу, що під час воєнного стану сервіс працює лише в окремих регіонах для оформлення паспорта громадянина України у формі ІД-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Також може бути недоступний запис в електронну чергу у окремих підрозділах.

Крім того, просимо з розумінням ставитись до затримок під час обслуговування, пов'язаних з безпековою ситуацією, повітряними тривогами, змінами у графіку тощо.

Про це інформує державна міграційна служба України

Всі новини →