Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні співвітчизники!

28/06/2022

  28 червня - знаменна дата в українському календарі. Цей день увійшов в історію нашої держави як день прийняття Основного Закону - Конституції України. Складним і суперечливим був шлях нашої молодої держави до її прийняття.

 Конституція заклала основи  побудови  правової  держави. Українські  громадяни отримали  свою  Конституцію,  яка гарантувала  їм  права  та  свободи, наблизила  нас  до  країн  із  розвинутою демократією та остаточно закріпила незалежність нової держави.

 Конституція України - запорука становлення та розвитку демократичних цінностей в нашій країні, основа побудови громадянського суспільства. Шануючи і дотримуючи норми Основного Закону, ми зможемо збудувати міцну і заможну європейську державу.

 Шановні жителі Баштанського району, бажаю вам міцного здоров’я, добробуту і затишку у ваших  родинах,  мудрості  і  далекоглядності,  високих  досягнень,  успіхів  у праці  та  нових звершень  заради реалізації принципів Основного  Закону  нашої  Вітчизни  – народовладдя,  гуманізму  та законності.

 Нехай злагода, мир та добро панують  у  серцях  кожного,  а  в  душі міцніє  почуття гордості за нашу Батьківщину!

 

Начальник районної

військової адміністрації Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →