Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Покладання квітів до меморіального комплексу, з метою вшанування пам’ять про всіх загиблих внаслідок збройної агресії РФ на території України

28/06/2022

         День Конституції України — одне з найбільш значущих свят нашої країни з точки зору процесу державотворення. Це історичний день: 28 червня 1996 Верховна Рада України прийняла нову Конституцію України — першу Конституцію незалежної української держави. Прийняття конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Відповідно до Конституції, день прийняття Основного Закону є державним святом — Днем Конституції України.        

Сьогодні, 28 червня, до Дня Конституції України начальник районної військової адміністрації Владислав Дмитрів, працівники районної військової адміністрації разом з депутатом Миколаївської обласної ради Віталієм Гомерським, Баштанським міським головою Олександром Береговим та працівниками міської ради взяли участь у покладанні квітів до меморіального комплексу, з метою вшанування пам’ять про всіх загиблих внаслідок збройної агресії РФ на території України.

 Конституція уособлює собою державність нашої країни, - це наша свобода і незалежність. Боремося за Україну - захищаємо демократію, права людини і верховенство права. Конституція України - це кожен з нас і всі ми - народ України, і ми - єдині господарі цієї святої землі.

Всі новини →