Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Берегти єдність нині, працювати разом на перемогу — це найважливіше національне завдання, яке всі ми обов’язково виконаємо

28/07/2022

День Української Державності покликаний утверджувати зв’язок українців, які живуть нині, з нашими пращурами, які впродовж багатьох поколінь будували державність українського народу. Це свято має виховати в кожного громадянина України розуміння того, що державотворчому досвіду українців, нашій культурі, нашій самобутності, українському характеру не одна тисяча років.

Сьогодні начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів разом з  представниками районної військової адміністрації, заступником Баштанського міського голови Олександром Васильєвим та працівниками міської ради взяли участь в мітингу до Дня української державності, покладанні квітів до меморіального комплексу загиблим воїнам та вшанували пам’ять українського письменника Тараса Шевченка.

Після всього, що пройшов наш народ, після всього, чого ми навчилися за століття,українці ніколи не віддадуть своєї незалежності.

Берегти єдність нині, працювати разом на перемогу —  це найважливіше національне завдання, яке всі ми обов’язково виконаємо. 

Всі новини →