Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

«Низький уклін за людяність та небайдужість», - жителі Снігурівщини

11/08/2022

Нещодавно до Баштанської районної військової адміністрації надійшов лист від місцевих жителів району. В ньому жителі с. Кобзарці Снігурівської міської територіальної громади пишуть: «Ми вдячні і керівництву Баштанської РДА: його голові Дмитріву В.М. та його заступниці Казаріній Н.Л. за допомогу в організації та отриманні такої необхідної гуманітарної продукції. Низький уклін і велика подяка всім, хто піклується у тяжкий час про кожну людину. Сильна влада – міцна громада. Ми віримо у нашу державу, ми вдячні воїнам ЗСУ, всім волонтерам. Чекаємо на нашу перемогу. Все буде Україна!».

         З повним тексом листа можна ознайомитись нижче.

         Це невимовно зворушливо та вкрай сильно. Дякуємо, що цінуєте нашу працю, що вірете у владу та ЗСУ, за вашу незламну громадянську позицію! Баштанська района військова адміністрація і надалі буде продовжувати надавати допомогу жителям району за можливості.

 

Разом до перемоги!

Всі новини →