Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Закупівля будівельних матеріалів для територіальних громад

16/08/2022

За ініціативи Президента України Зеленського Володимира Олександровича, сприяння голови Миколаївської обласної військової адміністрації Кіма Віталія Олександровича, керівництва АТ «Укрзалізниця» здійснюється закупівля і доставка будівельних матеріалів для територіальних громад, які постраждали в результаті воєнних дій, що тривають на території України.

Баштанською районною військовою адміністрацією було отримано та передано Новобузькій, Березнегуватській, Баштанській, Інгульській, Привільненській та Володимирівській територіальним громадам будівельні матеріали, а саме:

·       плити OSB,

·       плівка поліетиленова,

·       рейки,

·       скоби для будівельного степлеру,

·       стрічку клейку (скотч),

·       плівку гідроізоляційну,

·       саморізи по дереву,

·       цвяхи будівельні, 

·       цвяхи шиферні,

·       скло віконе 4 мм.             

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України  від 02 березня 2022 р. № 185 «Деякі питання здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для задоволення нагальних потреб функціонування держави в умовах воєнного стану» всі зазначені матеріали мають бути спрямовані на відновлення закладів комунальної власності територіальних громад та для приватних домоволодінь.

В цей нелегкий час Баштанська районна військова адміністрація намагається зробити все від нас залежне для покращення умов громадян, які проживають на території району. Також в найближчий час заплановано видачу шиферу та профнастілу.

        

 

 

 

Всі новини →