Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

До відома суб’єктів господарювання

17/08/2022

 До відома суб’єктів господарювання

 

Баштанська районна військова адміністрація інформує, що 27 липня 2022 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення механізму регулювання викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря», яким внесено зміни до Закону України «Про охорону атмосферного повітря» (далі – Закон).

 

Зазначеним Законом внесено зміни до статей 10 та 11 щодо оприлюднення повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

 

Відповідно до ст. 10 Закону суб’єкт господарювання протягом трьох робочих днів після опублікування в місцевих друкованих засобах масової інформації повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди повинен подати в електронній формі таке повідомлення для його подальшого публічного розміщення до відповідних місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, на території, яких розташовано об’єкт, джерело забруднення, та до центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони навколишнього природного середовища, у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

 

Відповідно до ст. 11 Закону повідомлення про наявність або відсутність зауважень громадськості щодо видачі суб’єкту господарювання дозволу на викиди надають тільки обласні державні адміністрації.

Всі новини →