Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Продовжується безкоштовна видача хлібу для пільгових категорій Баштанщини

18/08/2022

Раніше ми повідомляли, що 15 червня 2022 року до територіальних громад Баштанського району було завезено перші 4200 хлібин для пільгової категорії населення територіальних громад Баштанського району.

Завдяки допомозі Всесвітньої продовольчої програми від ООН та за сприяння ГО “Тарілка”, обласним депутатам Івану КУХТІ та Олександру МОСІНУ до Баштанського району щомісячно доставляється 32 000 хлібин. Наразі така ініціатива вже діє в населених пунктах Казанківської та Вільнозапорізької ТГ. Роздача безкоштовного хлібу відбувається на постійній основі згідно графіку.

"Окрім Казанки та Вільного Запоріжжя, дана програма раніше започаткувалася в Широківській, Березнегуватській та Баштанській ОТГ. Хліб отримують ВПО, особи, що перебувають в складних життєвих обставинах, інваліди І та ІІ групи, одиноко проживаючі та багатодітні сім’ї. На території Новобузької громади хлібом забезпечуються внутрішньо переміщенні особи. Просимо громадян зазначених категорій звертатися до відділу соцзахисту населення ОТГ", - зазначив начальник військової адміністрації Владислав ДМИТРІВ.

Всі новини →