Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Привітання начальника Баштанської районної військової адміністрації Владислава ДМИТРІВА зі святом Яблуневого спаса

19/08/2022

Сьогодні, 19 серпня, ми відзначаємо  Преображення Господнє, а у народі називають це свято – Яблуневий Спас.

 Згідно із християнською традицією, Преображення Господнє – це свято, встановлене на згадку про велику подію з життя Ісуса Христа, коли він, здійснивши половину свого земного служіння і достатньо довівши свою божественність вченнями та чудесами, вирішив ще особливим чином показати учням славу свого Божества.

У народі свято Спаса пов’язане також зі святом врожаю. Ми збираємо дари землі і дякуємо Всевишньому за його ласку до нас. Це свято наближує нас одне до одного, згуртовує духовно, сіє в наших серцях  радість і добробут.  Вітаю кожну родину Баштанського краю з цим святом.

 Зичу вам, щоб Боже благословення ніколи не покидало нашу прекрасну  Баштанську та Українську землю. Бажаю всім міцного здоров’я, щастя, злагоди, миру, достатку, а в серцях – милосердя, доброти та християнської  любові!

 

Начальник районної

військової адміністрації   Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →