Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Привітання начальника Баштанської районної військової адміністрації Владислава ДМИТРІВА до Дня Державного Прапора України

23/08/2022

 Шановні жителі Баштанського району! 

 Від щирого серця вітаю Вас із Днем Державного Прапора України.

 Державний прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України та уособлює  усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

 Синьо-жовтий прапор є тим об'єднуючим символом, що незалежно від національності, мови спілкування, віри чи конфесії гуртує нас в одне ціле - Український народ.

Нехай наш прапор завжди гордо майорить над Україною та буде надійним оберегом у всіх наших справах та помислах!

 Від усього серця бажаю Вам, щоб ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров'я, добробуту і щастя кожній родині.

 

Начальник районної

військової адміністрації    Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →